Fra barnemunn, når en er ekstremt tissetrengt ;)

Her kommer et mikro-pitte-lite innlegg før helgen kommer. Fordi jeg bare må dele refleksjonene til frøkna vår når vi skulle på do, på campingplassen hvor vi har campingvogn. 

Det er alltid travelt når de små skal på do, og denne gangen var intet unntak i så måte! Vi løper inn på felleshuset på campingen, hvor alle toalettene er. Til det som kalles familierommet løper vi, for der er det en liten do, i tillegg til en større do, som tøtta vår, og alle andre små liker å bruke. Farta er stor, for vi skulle jo vært på do for en time siden! Minst! Trippe trippe! Vi kommer til døra der doen er, og vi møter dette skiltet;

Er_lov_med_støvler

Frøkna kikker på skiltet, står og tripper, før hun kjapt kommer med følgene konklusjon; «Her er det ikke lov med sånne sko nei, men jeg har støvler jeg, så det er ikke noe problem!» 

Hun løper inn på do før jeg har fått rukket å tenkt meg om, og vips så sitter jenta på do, i støvler, for det er jo lov! 😀 Jeg flira høgt (inni meg), for jeg måtte jo forklare at det betyr at det ikke er lov å gå inn på rommet med sko, uansett hvilken sko en har på seg….

Vi var mer «lovlydig» neste gang vi gikk på do 😀

Malene 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *