«Travel light», hva i all verden er det????

Jeg har en erkjennelse å komme med! Jeg har under ingen omstendighet, noen sinne, vært i stand til å reise med lite, såkalt «travel light». Det er et begrep jeg ikke har sjans å inkludere i mitt hushold. Jeg pakker som om jeg skal være bortreist i flere måneder når jeg i sannhet kun skal være borte fra heimen i et par tre dager. Jeg har forsøkt å forbedre meg, flere ganger, men jeg får det rett og slett ikke til. Her i gården er alle eventualiteter dekt, til og med en invitasjon til kongens bord! 😀

Pakke_light_ikkeNå har vi vært på Sørlandet i 2 uker snart, og jeg må erkjenne at jeg har brukt maks 20 % av de klærne jeg pakket med før jeg dro. Litt av skylden har været, som ikke slo helt til (sommern i år har vært en kald en gitt). Men uansett, hva skal egentlig en dame, på norgesferie med mann og barn, med 5!!! forskjellige bikinier, og EN badedrakt?!?!? Jeg vet ikke svaret… OG, jeg har brukt NULL av dem 😀 Og ellers, 6 kjoler og 3 skjørt!! Har brukt en kjole… Det verste, jeg pakker jo likens til dattera på snart 5 år 😀 Hun har til mitt forsvar brukt hele 2 kjoler..

Og for ikke å snakke om sko!! Herreminhatt for en tålmodig mann jeg har! Men jeg velger faktisk å gi meg sjøl et lite klapp på skuldra for å ta bort hele tre par sko fra «samlinga» før vi kjørte sørover i år. Det går jo litt framover 😀

Tilslutt vil jeg gi en melding til bruttern som sendte meg melding på Messenger for et par dager siden, om at de hadde fått med noen klær som hørte oss til, etter supre felles dager her på Sørlandet. Blant annet en rosa truse. Vel, jeg trenger den IKKE! Den rosa trusa kan få være der den er!! Hos dere på Toten 😀

God ferie til alle, og håper dere er flinkere til å pakke enn hva jeg er. Og sånn til orientering, jeg har for lengst slutta å irritere meg over min egenskap til å pakke sånn ca. et tonn når jeg skal på tur, «it is what it is», og ferdig med det 😉

Malene 🙂

PS: Bildet viser bare et utvalg av galskapen, det finnes mer enn det der må vite 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *