Hva er greia med SNAP??

Og selvtillit?? Jeg bare spør jeg altså… Hvorfor? Vel. Dette kan igrunnen sidestilles med å se seg sjøl i speilet i flombelysning, oppned, dagen derpå… så derfor.. bildebevis følger herved;

Snap_selvportrett

Det var sønnen min som overbeviste meg om at jeg måtte bli med på dette sosiale mediet. Og det er moro altså! Så takk for tips! Og takk for at du i en alder av snart 16 fortsatt vil dele slikt med mamsen, akkurat DET setter jeg umåtelig stor pris på! Det jeg derimot ikke skjønner er hvorfor i all verden kamera må stå i slik sjølfie-mode, slik at det er mitt i overkant nydelige åsyn som hilser til meg hver gang jeg åpner appen??? Magnus sier at det er bare å snu kamera… joda, men den er jo tilbake til skremme-vinkel før jeg får sagt SNAP!

Her er jeg i mer kontrollert vinkel 😀

Snap_liker

Jeg kommer til å fortsette på SNAP jeg altså! Tåler jo litt da! Det jeg derimot skal forsøke å få til framover er; full skjerpings i å snu kamera riktig vei før jeg går ut av appen! For det funker jo faktisk 😉 MEN jeg kommer fortsatt til å skvette når den står i skremme-modus 😀 noe den vil gjøre jevnt og trutt, også videre framover, til tross for forsøk på skjerpings…

Er det egentlig et problem når alt kommer til alt? Nope!! Bare litt skremmende 😉

Malene 🙂

2 thoughts on “Hva er greia med SNAP??

    1. Hehe! Eneste løsning er å flire! Gjerne høgt, slik at bildet som hyler mot deg ser enda meir sprøtt ut! 😀 latter løser det meste 🙂 klem tilbake ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *