Effekten av å få ros :)

Fornøyd_etablererI dag startet jeg dagen med å få en e-post fra en kollega i nabokommunen. E-posten inneholdt ros i forhold til en jobb jeg gjorde for et selskap i vår. Jeg ønsker å fortelle hva dette gjorde med dagen min. For jeg startet dagen litt sånn på skrå idag nemlig, litt usikker på om jeg kom til å dra inn på kontoret i det hele tatt. Det kjentes nemlig ut til å bli en sånn dag hvor jeg kom til å kjenne nøye på hva og hvorfor jeg har gjort det jeg har gjort, sagt opp jobb og starta sjøl… hvordan kommer dette til å gå og så videre…

Vips! Så var det blåst bort som dugg for solen! Jeg kjente smilet bre seg utover ansiktet, og kroppen rettet seg opp fra litt krum, til rak i ryggen. Jeg pakka sekken, smurte niste, og dro sporenstraks på kontoret.

Akkurat sånn effekt har ros. Så nå er jeg på kontoret, og jobber 🙂

Verdien av ros og gode ord kan ikke måles i penger! Det kan derimot måles i sjølfølelse, motivasjon og nytt pågangsmot!! Jeg oppfordrer dermed alle til å gi litt ros idag (og ellers alle andre dager). Merker du deg at noe er bra, si det! Det er verd sin vekt i gull!!

Så til deg som skrev e-posten; tusen takk! 🙂

Malene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *