Trening – tryning, potet – pottit

En liten oppfølging til forrige innlegg, for tirsdag var jeg da altså ute og jogga. Tirsdags kveld nærmere bestemt. Det er veldig til sommertemperaturer akkurat nå (takk og pris for det!!), og det gjør at jeg kan glemme å komme meg ut på dagtid 🙂 Og da skulle jeg da altså prøve ut en ny løype….

Jeg har en grusvei som er 3,5 km litt oppe i dalen, som er perfekt for mine løpeturer. Perfekt underlag, og avsides, jeg «forstyrres» kun av en og annen traktor, og suset fra elva som fosser nedover dalen. Men jeg kjører bil dit, og det er vel egentlig unødvendig når jeg bor sånn som jeg gjør, med mulighetene rett utenfor døra… så derfor tenkte jeg at jeg skulle teste ut en sti og traktorvei rett utenfor/nedenfor døra mi.

Ut_løpetur_utsiktVel intensjonen var god den 😉 Jeg gikk ut, og nedover veien, forbi et byggefelt rett nedenfor gården, over brua, og ned en sti ned mot elva. Og begynte å løpe (luffe). Det ble tettere og tettere av busker og gress, stokker over stien, ja det gikk rett og slett litt over «stokk og stein» en periode der. Svetten rant, og jeg pesa som en hval der jeg humpa avsted! Etter hele 400m jogging… 😀 Varmt da sjø! Etterhvert nærmet jeg meg jordet til nabogården, og kikka litt opp… la selvfølgelig ikke merke til at stien nå ikke var noen sti lengre, men besto av kun strå og gress.. i løse luften.. for plutselig hadde jeg ikke fast underlag under venstre fot, og deisa overende og ramla ned i noe som kunne være en slags grøft. Se stjerne på bildet for åsted 😀 Svosj!! Eller boff! Tror egentlig boff er mer betegnende lyd egentlig.

Lykken_er_å_finne_pengerStyrketrening_konsentrertHva gjør en så? Jo lirer av meg ei «lita»bannregle, før jeg spretter opp igjen, for å se om noen hadde sett det fine stuntet jeg utførte. Ser det egentlig ut som om det er noen folk der? Eh… Nei. Ikke noe problem! Kosta av meg, konstaterte at alt var i orden med min «halvfabrikerte» kropp, og jogga videre 🙂 Lykka var at jeg fant en ti-kroning på turen! Den veier veeeeldig opp for hendelsen altså 😀

Styrke_utendørs_solnedgangNår jeg kom hjem igjen, etter en tur som viste seg å være nesten 4 km, gjorde jeg mine styrkeøvelser på platten utenfor huset vårt på gården, og opplevelsen veide virkelig opp for tryntørk og en i overkant slitsom treningstur. Ti-kroningen blekna litt kan du vel si 😉 Et nydelig scenario som bakgrunn for hofteløft/bøy, kjernemuskeltrening og så videre, jeg trente i en rosa solnedgang nemlig. Da kjente jeg på de øyeblikka en har innimellom, hvor en kjenner seg tvers igjennom lykkelig. Det er de øyeblikka en gjemmer inni hjertet sitt for å ta frem på de grå dagene det 😉

Avslutter med noen solnedgangsbilder fra i går kveld:

 

Solnedgang_etter_trening

 

Hagen-Solnedgang

Er det ikke nydelig??

Så da er det bare å avslutte med at jeg ønsker meg sjøl lykke til med neste treningstur på den gjengrodde stien (for jeg gir meg jo ikke tvert heller da!!). Og måtte vi få mange slike kvelder før sommeren vinker farvel for i år <3

Malene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *