Det nærmer seg 10 for Grete!!

Klar_for_Oslo_Ti_for_greteDa er siste treningsøkt unnagjort før startskuddet går i Oslo på lørdag! Den fant sted i går, onsdag, en overraskende elendig økt faktisk 😀 men skitt au! for no er det uansett bare timer til det skal løpes (jogges og gå), gjennom Oslos gater, med et yrende folkeliv og underholdning rundt om i løypa. Men mest av alt er det bare timer til jeg skal på husmorferie! Husmorferie med en litt ekstra laaang trimtur, som vi damene kaller det 😉 og jeg gleder meg!!

Siste_økt_unnagjortJeg kom for sent igang med treninga som vanlig, men har trent, jevnt og trutt! Faktisk så mye at jeg på treningstur forrige uke opplevde at «holdpåplassrævvatightsen» min skle ned mens jeg løp 😀 med det resultatet at jeg løp og dro opp tightes på hver sin side hele turen. Såg nok veldig stilig ut der jeg jogga avsted (bra jeg bor på bygda og trener på en avsides veg uten trafikk). Uansett, jeg har fått litt mindre rumpe! Eller, det er iallefall det jeg konkluderer med, siden jeg ikke bruker vekt i det hele tatt, og buksa faktisk nesten ramla av meg. Så jeg har kjøpt meg ny bukse 😉

Trøbbel har sjølsagt dukka opp, for mine hofter er ikke helt med på notene alltid, som jeg omtalte i et tidligere innlegg. Tur til kiropraktor ble det også, for en uke siden, med resultat at han låste opp mine typiske låsninger i hofta, og dermed så ble jeg en slags gele-klatt som løp oppover dalen jeg bor i, med veldige smerter og dritt. Men jeg tok bare en dag ekstra pause, knøyt på skoa igjen, og dro ut på ny trening tre dager etterpå. Absolutt bedre denne gangen, men ikke helt i hundre kan en vel trygt si 😉 siste økta ble enda pittelitt bedre, og det var også den siste økta, så nå håper jeg at jeg med tre dager pause fra trening er MYYYE bedre når startskuddet går.

Fornøyd_målgangFor når startskuddet går, vel, da skjer det noe merkelig i mitt hode, jeg bare MÅ løpe, uansett, og jeg MÅ slå tiden min fra i fjor! Konkurranseinstinkt? NEI, ikke i det HELE TATT! Bildet av meg i lilla er rett etter målgang i fjor, håper på et minst like blidt ansikt i år, oppfølging på dette kommer etter hjemkomst 😉

Tilbake til begrepet husmorferie. En skal ALDRI undervurdere effekten av en real husmorferie! Det å  få være ilag med gode venner, flire så en får magekrampe, spise god mat, shoppe, sove så lenge en vil, bruke badet så lenge en vil, og selvfølgelig da delta på 10 for Grete 😉 Alt dette er ting en veldig ofte ikke får plass til i hverdagen. Det er gull verdt!! Det er gull verdt for meg, for de hjemme, for barna mine, for jobben min, ja for alt jeg kan komme på her i farta. For etter en slik tur kommer jeg hjem full av opplevelser, blid og fornøyd, med overskudd i baggasjen, og gjerne med et par sko og en veske rikere (har spart for å kunne unne meg noe ekstra i disse gründertider, og har både veske- og sko-dilla).

 

Bilde_damer_etter_10_for_Grete_2014Turen er noe vi snakker om gjennom hele året, så vi lever lenge på den også 😉 Sånn sett er den MYE mer verdt enn bare akkurat de dagene vi er på plass i Oslo. Det blir mange gode latterkuler gjennom året, før vi er klare for ny tur igjen til neste år. For dette satser vi på å gjøre til en tradisjon!

Så derfor; vi er klar! Hurra!

Lykke til, til meg sjøl, og til alle dere som stiller på start for 10 for Grete, og en ekstra lykke til, til alle dere som stiller for første gang! Det er kjempemoro! Slitsomt, men moro!

Malene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *