Å skrive eksamen…

Det er så lenge siden jeg har vært her på bloggen, at jeg rett og slett må starte med å beklage, før jeg skriver dette innlegget 😉 Årsak (ikke et forsøk på bortforklaring altså!!!): Jeg har nettopp levert eksamen ved BI. Studier i markedsføring i Sosiale medier. Leeenge har jeg ønsket å jobbe mer innen markedsføring, og da trenger jeg kompetanse! Så da meldte jeg meg på studier. Sånn er det!

Å studere samtidig som en starter bedrift OG starter opp arbeidet som lokalpolitikker, vel, jeg vet ikke om det anbefales akkurat 😉 men jeg fullførte! Hektisk, men utrolig lærerikt har det vært! Om jeg ser bort fra ervervet senebetennelse i venstre skulder, så er jeg særs fornøyd med det jeg har gjort 😀

Hvordan har det vært da? Jeg skal bruke bilder for å vise hvordan dette har vært. Jeg skal vise dere jeg!!

Pensum!! Podcast forelesning! YouTube-forelesning! Notater! Det er så mye teori, og ting å tenke på når det gjelder sosiale medier at jeg ble både forvirret og fortumlet, mistet innimellom selvtilliten til at dette, det får jeg til… da ser det slik ut (bra Idèboka mi ligger der om ikke annet):

2015-11-11 20.34.59

…før jeg igjen kjente meg frampå og kjente at joda, jeg har kontroll!! I`m on the top of the world! (Idèboka er litt mer ut på siden nå)

2015-11-12 20.18.54

Og så… nei, jeg har visst ikke det likevel! Jeg har null kontroll, jeg er helt på bærtur (under bordet faktisk), og totalt bak mål! Dette går dit høna sparker! (…og Idèboka er tilbake!)

2015-11-21 16.18.13

Jeg rekker det ikke, jeg rekker det ikke, jeg rekker det ikke!!! Herreminhatt, så mye som skal skrives, flettes sammen, og gi mening! Jeg rekker det ikke!!! Og kildehenvisning! Det må gjøres riktig! Jeg rekker det ikke! Jeg kan ikke engang levere den dagen ting egentlig skal leveres, jeg sitter i møte i formannskapet akkurat da, og jeg har rapporteringsfrist i et oppdrag jeg har i firmaet mitt… jeg rekker det ikke!! (her tror jeg jammen at Idèboka mi er glemt/gjemt på do!)

2015-11-12 20.17.44

Men jeg rakk det! Jeg leverte lenge før fristen! Nettopp fordi jeg gikk igjennom alle disse fasene 😀 Og fordi jeg fulgte studiene aktivt og tett! OG fordi jeg syntes studiene var kjempeinteressant og lærerrik (det hjelper alltid litt ekstra på motivasjonen). Jeg har som oftest mer kontroll enn jeg tror, jeg må begynne å stole på at jeg leverer varene! Så da; Levert oppgave – tilbake på toppen av verden! 😀

2015-11-12 20.18.54

Akkurat sånn er det å ha siste innspurt i studier!

Apekatten er forøvrig dattera mi Karen sin, og jeg fant den i ulik positur på ulike dager 😀 og ja, det ligger blant annet en sokk, en børste, en bursdagskrone fra juli, litt balsamspray, og en idèbok på bordet, ulike ting litt etter hvilken dag jeg fant apa i merkelig positur 😀

og; legg merke til den fine lysestaken… uten lys… og slik forble det helt til jeg hadde levert eksamen!

Nå er derimot alt på stell igjen! ikke…. 😀 det er da snart jul! Og da skal en jammen med rote litt da også 😉 men apekatten har funnet veien til lekekassen sin igjen om ikke annet 😉

Malene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *